to Spline home page
Contact  
looking glass icon
to DeskProto Facebook page
to DeskProto YouTube page
to DeskProto Instagram page

Vacancies at Delft Spline Systems

Jobs are available only for Dutch speaking residents of the Netherlands.


C++ / Windows programmeur

Deze functie is op het moment niet beschikbaar.


Stageplaatsen

Functie-omschrijving:
Bij de ontwikkeling van de DeskProto software (zie www.deskproto.com) zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Het betreft steeds een deel-project, waarbij de stagiair zelfstandig een aan een software-module kan werken.
Twee mogelijke projecten zijn:

1. DeskProto als plug-in in Rhino
Vrijwel alle DeskProto users gebruiken ook een 3D CAD pakket, en een veelgebruikt pakket is Rhino (www.rhino3d.com). Rhino biedt aan ontwikkelaars de optie om met een SDK (Software Development Toolkit) third-party applicaties binnen Rhino te laten draaien, als plug-in. De C++ code van de plug-in roept daarbij Rhino functies aan voor onder meer data opslag en tekenwerk op het beeldscherm.
Opdracht: onderzoek of het mogelijk / eenvoudig is om DeskProto via de Rhino SDK binnen Rhino te laten werken. Zo ja: implementeer een versie van DeskProto als plug-in binnen Rhino.

2. Simulatie voor rotatie-as frezen
DeskProto biedt een functie om te berekende freesbanen eerst te testen: de simulatie. Resultaat is een 3D model van het resultaat van de frees-bewerking, dat van alle kanten te bekijken is. Een animatie-versie (bewegende frees) is in ontwikkeling.
Deze simulatie is echter alleen mogelijk voor 3-assig frezen: het gekozen algoritme is niet geschikt voor frezen met een rotatie-as. Opdracht: ontwerp een algoritme voor het simuleren van rotatie-as freesbanen en implementeer dit.

Functie-eisen:
Deze stageplaatsen betreffen software ontwikkeling, en zijn bedoeld voor studenten technische informatica (HBO en WO). Het gaat steeds om de laatste stage-periode, eventueel gecombineerd met een afstudeerproject.
Ervaring met (Visual) C++ en programmeren onder Windows zijn een duidelijke pre.

Voordelen:
Wat we bieden is: zelfstandig werk, software maken die daadwerkelijk wereldwijd gebruikt zal worden, klein bedrijf dus je bent direct overal bij betrokken, in de stad Utrecht (Tuindorp Oost), flexibele invulling: we kunnen ons aan jouw situatie aanpassen.

Voor meer informatie:
Delft Spline Systems, email info@spline.nl